Bert Cauwe

In 2002 behaalde ik met grote fierheid het diploma dierenarts aan de Gentse Universiteit. Vrijwel onmiddellijk na het afstuderen ben ik in De Pinte gestart met de praktijk. De eerste jaren combineerde ik de praktijk met keuring voor het FAVV om dan uiteindelijk voluit te kiezen voor de praktijk. Ik ben gehuwd met Sofie Hosten en papa van Jef en Odile. Baasje van Kamiel, onze Dalmatier en Colette, onze poes.

Sofie Barbé

In 2012 studeerde ik af als dierenarts optie kleine huisdieren aan de Universiteit Gent. Nadien startte ik in groepspraktijk Clos Fleuri te Merelbeke waar ik verschillende opleidingen en bijscholingen genoten heb. Daar is ook mijn liefde voor echografie en laparoscopie ontstaan. In 2021 was het tijd om terug te gaan naar mijn roots in De Pinte en ging ik een samenwerking aan met dierenarts Bert Cauwe. We vullen elkaar goed aan en samen willen we de praktijk verder doen groeien.

Ik ben getrouwd met Michael en tevens trotse mama van 2 dochtertjes, Alice en Jeanne. Samen met onze viervoeter Loulou zijn we compleet.